6.1 C
Chișinău
Thursday, October 28, 2021

UPDATE // Informația RUȘINOASĂ pe care o ascunde MAI! Vlad Filat bombardat de cetățeni cu pietre, în timpul vizitei electorale din raionul Fălești

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ziua de 13 noiembrie a fost cu ghinion pentru liderul PLDM, Vlad Filat, aflat în vizită electorală în Fălești. Potrivit informațiilor parvenite la redacție, din partea unor participanți la manifestarea electorală a lui Vlad Filat, ‎la un moment dat, ar fi avut loc un incident jenant pentru liderul PLDM, cand câțiva cetăteni i-ar fi cerut socoteală pentru corupția din țară și chiar ar fi aruncat cu pietre în el.

În scurt timp, la fața locului au sosit și politiștii, care au calmat spiritele, dar au avut și grijă mare să nu raporteze oficial acest incident rușinos pentru Vlad Filat.

Prezența liderului PLDM în raionul Fălești, pe 13 noiembrie, este confirmată și de o postare pe contul său de Facebook, în care își promovează însă doar vizita la o fabrică din localitate, nu și întâlnirea electorală la care ar fi avut loc incidentul neplăcut.

Redacția Moldova24 investigheaza in continuare informațiile parvenite și va reveni cu detalii

UPDATE // Potrivit altor surse, pietrele au fost aruncate în reprezentanții lu Vlad Filat în momentul în care acestia au urcat pe o scena improvizată la Gara Fălești. Lumea s-ar fi aratat nemulțumită de faptul că acolo urma să vină Vlad Filat. După incident, liderul Liberal democrat așa și nu a apărut acolo, organizând o întâlnire în altă locație cu polițiști, funcționari și familiile acestora. La această întâlnire însă poliția nu a mai permis accesul tuturor persoanelor care au dorit să intre în sală.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img