UPDATE //PAVEL GRIGORCIUC a fost eliberat !

grigorciuc

UPDATE // Grigorciuc a fost eliberat

UPDATE // Avocatul lui Grigorciuc, citat de pan.md susține că activistului i se incriminează fabricarea și difuzarea volantelor interzise care conțin chemare la destabilizarea situației politice și sociale din țară Totodată, în cadrul aceluiași dosar se examinează activitatea organizației Forumul Social.

****

Deputatul Grigore Petrenco anunță pe profilul său de facebook că activistul Pavel Grigorciuc a fost reținut de organele de forță, după ce mascații au descins în apartamentul acestuia. Lui Grigorciuk i se incriminează organizarea tulburărilor în masă Art. 285 CP. Potrivit lui Petrenco, în reținerea lui Grigorciuc a fost implicat SIS-ul.

Petrenco susține că este vorba de o provocare, iar faptele care i se incriminează lui Grigorciuk nu au un suport real.

Amintim că anterior a fost difuzată informația potrivit căreia Procuratura Generală şi Serviciul de Informaţii şi Securitate au desfăşurat, astăzi, percheziţii la domiciliile şi sediile unor persoane, inclusiv cetăţeni străini, bănuiţi de planificarea acţiunilor destabilizatoare şi implicare, ilegală, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din Moldova.

Vom reveni cu detalii !
Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By