Un turc, DECONSPIRAT la Aeroport. Nu se aștepta că va plăti AMENDĂ

Un cetăţean turc a fost reţinut, ieri, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, pe pista de intrare în ţară, după ce colaboratorii vamali au depistat mărfuri de brand, în cantitate comercială.

Bărbatul, în vîrstă de 35 ani, s-a prezentat pe segmentul de intrare în ţară, în fluxul de pasageri care au aterizat cu ruta Instambul-Chişinău. Imediat acesta a fost redirecţionat pe culoarul roşu de traversare, pentru efectuarea unui control vamal mai riguros a bagajului personal.

În rezultatul verificărilor colaboratorii vamali au depistat un lot de accesorii din piele şi fulare de brand, mai exact circa 30 de portmonee – Chanel şi Michael Kors, zeci de bijuterii, pălării şi genţi pentru dame, care nu a fost declarate organului vamal.

image2

image3

image4

image5

image6

marfa

Mai mult, cetăţeanul turc nu avea nici un act de provenienţă, care ar confirma valoarea acestora. Mărfurile urmează a fi supuse unor verificări suplimentare, inclusiv pentru a se constata dacă acestea sunt contrafăcute.

Pentru ilegalităţile comise, mărfurile au fost confiscate, iar cetăţeanul turc s-a ales cu un proces- verbal conform art.287 al.10-Cod Contravenţional al RM, care prevede o amendă în mărime de 3000 lei.

You may also like

Comments are closed.

By