3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

UPDATE: Un elicopter militar S-A PRĂBUȘIT în judeţul Sibiu. 8 militari AU MURIT

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

UPDATE: 14.02 Unul dintre răniţii în accidentul aviatic din judeţul Sibiu, un bărbat de 35-40 de ani, a ajuns, vineri după-amiază, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, notează Mediafax. El a fost adus cu elicopterul SMURD, fiind intubat şi sedat întrucât are arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. Celălalt rănit urmează să ajungă cu o ambulanţă.

UPDATE: 14.00 Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident. Ministrul Apărării Naţionale române, Mircea Duşa, a declarat că anunţul la 112 a fost făcut de unul dintre militarii aflaţi la bord. El a mai precizat că în zona accidentului vizibilitatea este redusă.

UPDATE: În elicopter se aflau zece persoane, iar deocamdată nu se cunoaşte starea lor, informaţiile privind numărul victimelor fiind contradictorii. Din primele date, există indicii că opt dintre cele zece persoane ar fi decedat.

11.30 Un elicopter militar s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, în județul Sibiu, într-o zonă împădurită. Potrivit primelor informații, aparatul de zbor ar fi luat foc în aer. La bordul elicopterului se aflau, potrivit unor surse neoficiale, cel puţin opt persoane.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img