Trei tineri din capitală, prinși pe urme fierbinți! Operau la Buiucani (VIDEO)

flagrant

Trei locuitori ai capitalei, cu vîrstele cuprinse între 19 şi 21 de ani, au fost reţinuţi, în flagrant delict, de către angajaţii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în timp ce furau 300 litri de motorină din rezervoarele mai multor camioane parcate în sectorul Buiucani. Indivizii se deplasau cu un automobil de model “Renault Megane”, în care au fost depistate 12 vase din plastic pline cu motorină. Pentru documentare, ei au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri, iar motorina a fost ridicată ca probe delicte.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în 10 cazuri de sustragere a motorinei din rezervoarele camioanelor. Ulterior, poliţiştii au descins percheziţii autorizate la unul dintre bănuiţi, unde au depistat o cisternă şi mai multe vase din plastic în care ar fi păstrat motorină furată.

Respectiv, ei sunt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By