TRAIANUS: HAREMUL LUI FILAT (II)

Traianus

[dropcap1]D[/dropcap1]on Juan a avut 1003 amante. Contraba(n)SIStul basarabean vrea să-l depășească, și pentru aceasta face eforturi zilnice să devină cît mai curînd posibil noul Don Juan al planetei.

Vladimir Vasilevici are 45 de ani, practică sportul, iar analiștii politici sunt convinși că acesta are toate șansele să-l depășească pe eroul menționat și poate chiar rămîne Primul în istorie Don Juan.

Deoarece el are o națiune de gheișe la degetul mic.

După ce-a preacurvit vreme de 4 ani și ceva cu Anhela Honta, Armaghedon(așa îl poreclesc ciracii lui), ca să închidă gura lumii, care vuia ca valurile oceanului Pacific, a luat de s-a căsătorit cu ea.

Astfel haremul său a început să se extindă cu adevărat.

[dropcap2]C[/dropcap2]ununia a avut loc în post, iar cel ce i-a binecuvîntat n-a fost altcineva decît alt Vladimir, proaspăt devenit Sfînt, prin ordinul președintelui Timofti, care i-a închimpat patrafirul cu insigna de Om Emerit.

De cînd se știe Don Juanul Moldovei se scaldă în colecții noi și noi de mașini, conturi în bănci și femei.

El e beat turtă în fiecare zi și noapte, din cauza gloriei de 2 bani ce i-o oferă contra cost mai toată presa aservită buzunarelor lui chiftind de dolari, euro și lei.

Este posedat de cultul personUlității acerbe, de cultul Culturii de pahar și de cultul banului delapidat din bugetul de stat și din cel al cetățenilor celui mai sărac stat european.

Cocotele din haremul său spun că Armaghedon e foarte amabil și recunoscător cu ele, înainte, în timpul și după ce face el cu ele.

Nu le dăruie decît 101 trandafiri albi, o mașină de lux, două vacanțe exotice anual și cîte 1 apartament nou-nouț, prețul căruia, în numele lui, e achitat de altcineva, bineînțeles.

Aceleași cadouri sunt valabile și pentru diAmantele și diAmanții din mass-media, care-l pupăcesc peste tot, la comandă.

[dropcap2]D[/dropcap2]despre Anhela am scris primul, atunci cînd le e era frică altora să facă o aluzie măcar la relația preacurvioasă dintre un ditamai prim-ministru și o cititoare de pe prompterul unei televiziuni.

La căsătorie și Anhela s-a ales cu o mașină rarisimă, pe care a reușit deja să o zdrelească de cîteva ori.

A mai intrat și în posesia unei case, înregistrată pe numele mamei sale, Maria Honta, născută în 1959.

Casa se află chiar lîngă Hotelul Diplomat, cine e curios poate să facă o excursie cu taxiul pînă acolo.

Anume acolo, în casa ce i-a donat-o mamei lui Anhela, a și locuit Armaghedon Vasilevici pînă în ziua cînd s-au hotărît să închirieze(așa crede el) castelul omului de afaceri Bostan din Chișinău, unde preacurvesc, legal de această dată, și azi.

[dropcap2]S[/dropcap2]chema e clasică la moldoeuropeni cumperi casă după casă, dar ca să nu bată la ochi pe toate le înregistrezi pe numele unor persoane apropiate, în care nu poți avea decît infinită încredere.

Aceștia sunt Maria Honta, Anhela Honta, Ion Rusu, Vladimir Rusu, Mila, Zambila, Rita, Afrodita , și încă una despre care vorbi-vom în materialul de mîine.

——————————————————————–
harem
Dacă nu va veni Armaghedonul peste Moldova.

Traianus

You may also like

Comments are closed.

By