UPDATE // TRAGEDIE // Doi pompieri au decedat la datorie la Telenești

DSE

UPDATE: La fața locului este creată o celulă de criză, în cadrul căreia acționează psihologii Serviciului Situații Excepționale, care acordă asistență psihologică rudelor pompierilor decedați, dar și întregului efectiv de pompieri care au participat la lichidarea incendiului. La fel activează și un grup de lucru, creat din instituții competente pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și cauzei acestui caz, potrivit DSE.

Un incendiu a izbucnit în această dimineață în orașul Telenești, pe strada Dacia numărul 7. Focul a cuprins clădirea unui magazin cu două etaje, pompierii fiind alertați la ora 03.30 minute.

La fața locului s-au îndreptat cinci autospeciale. În timpul lichidării incendiului, doi pompieri, cu vîrste de 21 și 24 de ani au decedat, iar al treilea, de 35 de ani, a fost rănit. Potrivit ultimelor informații, salvatorii ar fi fost striviți de un tavan.

Incendiul a fost localizat la ora 05.50 minute.

incendiu

incendiu2

incendiu3

incendiu5

foto: protv.md

Toate cirumstanțele urmează să fie investigate.Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale aduce condoleanțe familiilor pompierilor decedați în această dimineață.

Ultimul caz în care un angajat al Serviciului Situații Excepționale și-a pierdut viața la datorie, s-a întîmplat în 2007.

You may also like

Comments are closed.

By