TERORISM ELECTORAL // Concertele lui Stas Mihailov anulate din cauza diversiunilor (VIDEO)

renato

Renato Usatîi a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că a decis să anuleze concertele la care urma să participe Stas Mihailov și trupa Блестящие pentru că, potrivit unor informații pe care le deține, în cadrul acestor evenimente urma să aibă loc mai multe diversiuni care trebuiau să se soldeze cu jertfe omenești.

„Au parvenit informații ca de pe data de 4 pâna pe 10 noiembrie urmează să aibă loc provocări serioase. Inițial nu am crezut, dar când am înțeles că sursele mele nu mint și vorbesc destul de serios și după ce am aflat anumite detalii a decis să anulez concertele.”

Potrivit lui Usatîi în timpul acestor concerte urma să fie utilizat acid și grenade, iar mai multe persoane se puteau alege cu arsuri sau traumatisme foarte grave. De provocări, susține politicianul, se ocupă personal Gheorghe Cavcaliuc, care trebuia să facă în așa fel încât să aibă de suferit cât mai multă lume.

„Sursele mele mi-au spus: trebuie să facă așa ca opinia publica și oamenii să te disprețuiască pentru ceea ce s-a întâmplat, iar mass-media să facă din tine un monstru!”

Anume pentru că se teme că va avea de suferit lume, Usatîi a decis să amâne aceste concerte:

„Nu conteaza cum se va termina campania și care va fi viitorul PATRIEI, dar să știu că cineva ar putea rămâne invalid și în același timp să merg sa fac aceste concerte nu mi se pare corect. Nu mi-aș putea ierta dacă din cauza mea ar avea de suferit lume”

Pe final de conferință Usatîi a lansat un apel către toți colaboratorii organelor de forță pe care i-a chemat să nu se implice în jocurile murdare și crimele puse la cale de către guvernanți, amintindu-le că la finalul campaniei vor avea de răspuns conform legii. Totodată acesta le-a mulțumit ofițerilor care-și fac onest meseria.

Usatîi susține că în viitorul apropiat am putea asista la o conferință de presă în care unul dintre polițiști va face dezvăluiri scandaloase despre ordinile date de guvernare și despre ceea ce se întâmplă în Ministerul de Interne .

Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By