Tânărul care a aruncat 3 cocktail-uri Molotov spre casa Preşedintelui raionului Căuşeni, așteptat în instanță

causeni molotov

Procuratura Generală a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a unui tînăr, care acum două luni, ar fi atacat cu 3 cocktail-uri Molotov casa Preşedintelui raionului Căuşeni.

Inculpatul are 20 de ani şi este locuitor al raionului Căuşeni. În acţiunile inculpatului, procurorii au reţinut comiterea infracţiunilor de ameninţare cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii (art.155 Cod penal) şi tentativă de distrugere intenţionată a bunurilor altei persoane, dacă aceasta a cauzat daune în proporţii mari, săvîrşită prin incendiere (art.27, 197 alin. (2) lit a) CP).

Amintim că, incidentul s-a produs pe 11 septembrie curent, aproximativ ora 02:40, cînd inculpatul, împreună cu alţi doi complici au aruncat 3 cocktail-uri Molotov în direcţia casei Preşedintelui raionului Căuşeni. Intenţiile acestora însă nu fost duse pînă la sfîrşit, deoarece doar una din sticlele cu inflamabil s-a aprins, incendiul fiind observat imediat şi stins de către proprietarii casei.

Procurorii continuă acţiunile de urmărire penală în privinţa complicilor inculpatului, care au fost anunţaţi în căutare internaţională, pe numele lor fiind eliberate mandate de arestare.

You may also like

Comments are closed.

By