Sondaj IMAS cu porumbelul scapat

PNL

sondaj ce deconspira

 

In acest tabel dintr-un recent sondaj IMAS se vede clar, la capitolul “Incredere in partide”, ca PNL are 12 la suta de simpatizanti dintre cei ce “au auzit de PNL” (cine stie citi sunt ei cu adevarat…).

Desi PNL e partid activ de opt ani, unicul unionist, e calificat de unii – ce se declara, probabil, foarte atasati deontologiei profesionale, drept “marginal” si cu pondere “infima”, pus, in batjocura, alaturi de Blocul Uniunea Vamala, aparut de doar doua zile.

PNL nu are in poza o coloana rosie alaturi, ca celelalte partide, care au o coloana, pentru ca ele, cu toate ca au un rezultat mai slab, sunt incluse permanent in sondaje si ai la ce raporta rezultatele.

Nu, PNL ramine o victima a conspiratiei Sistemului antiromanesc, antiunonist, care o fi cerind, tendentios, premeditat si cu argumente nu doar de doi bani, ci cu argumente ce ar veni din directii ale “ohrancei/politiei politice” si le “apararii regimului constitutional” ca PNL sa nu fie inclus in listele pentru sondaje. Asta in timp ce PLR are 11 la suta incredere, fata de 13, anterior, iar PPCD – doar 8, dupa ce a avut 7 %.

PNL are 12 la suta, desi nu a fost inclus in sondajele de mai inainte.

Aici sunt multe de spus, nu prea avem noi timp acum. Dar, din pacate, ramine valabil, proverbial si de necontestat ca, pina la urma, lucrurile se “rasufla”, iar autorilor sondajului le-a scapat, probabil din neatentie, porumbelul – “o pagina de neglijat si nedemna de a fi luata in seama”, unde PNL are 12 la suta din cei ce au auzit de acest partid. Vom vorbi despre asta in toate emisiunile, ca sa ne aparam de manipularile certatilor cu bunul-simt, ce o fi urmind alte interese decit cel al obiectvitatii sub toate aspectele. Sub toate…

Poate vom fi mai liberi dupa alegeri si vom discuta si cu adevarati experti, ca sa stim ce avem de facut in continuare.

Vitalia Pavlicenco
MESAJUL NOSTRU
Dragi prieteni, ȘTIM – mulți doriți să votați PNL. Ne simpatizează și cred în noi 12 procente (IMAS), care vor deveni voturi. Acordați o șansă PNL! Nu-i ascultați pe cei ce vă vorbesc de pierderea votului – ei se tem de ADEVĂR, de UNIRE, de pușcărie. Au furat și vor mai fura – cu Europa pe buze. Un vot util pentru PNL va însemna șansa noastră – REÎNTREGIREA în 2018. S-a votat Săgeata PNL pentru România! Votați Săgeata și pentru Basarabia! Viata noastră se va schimba! Votați PNL!

SURSA: Vitalia Pavlicenco

You may also like

Comments are closed.

By