ȘOCANT // O tânără din capitală și-a înjunghiat sora mai mică cu un cuțit

cutit

Incidentul teribil a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 22.20, pe strada Calea Ieșilor din capitală. O minoră de 15 ani a fost rănită în spate cu un cuţit de către sora sa mai mare.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati a comunicat pentru Moldova24 că acasă se mai aflau mama fetelor și bunica care la auzul țipetelor de durere au venit la bucătărie să vadă ce se întâmplă. Acestea au găsit-o pe fata cea mai mică la podea, plină de sânge. Imediat au chemat ambulanța care a transportat-o pe minoră la Spitalul „Valentin Ignatenco” pentru investigaţii şi tratament medico-chirurgical.

Interogate de poliție, mama și bunica fetelor au declarat că nu cunosc motivul și nici ce a determinat-o pe fiica mai mare să-și înjunghieze sora. Nici tânăra agresoare nu a dat nicio explicație deoarece după incident a fugit de acasă și nimeni nu știe unde se află. Se cunoaște doar că aceasta stă la evidența medicului psihiatru.

La moment, cazul este cercetat de poliție. În urma rezultatelor expertizei medicale, dar și a probelor acumulate se va stabili ce pedeapsă i se va aplica tinerei de 27 de ani.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By