SCANDALUL CONTINUĂ // Veteranii războiului de pe Nistru AU DORMIT în sala de ședințe a Primăriei Chișinău

primaria

foto: protest 3 noiembrie 2014

Primăria municipiului Chişinău a depus o plângere penală în adresa Procuraturii Generale şi Ministerului Afacerilor Interne, în legătură cu acţiunile grupului de persoane care a pătruns cu forţa în cadrul instituţiei, ieri, 3 noiembrie 2014, în timpul şedinţei operative.

Până la această oră, inclusiv pe parcursul nopţii, grupul de persoane n-a părăsit sediul Primăriei şi se află în sala de şedinţe a Consiliului municipal Chişinău. Prin acţiunile lor, acest grup de persoane a blocat activitatea autorităţilor publice locale ale municipiului Chişinău.

În demersul adresat instituţiilor menţionate, Primăria municipiului Chişinău a solicitat întreprinderea acţiunilor ce se impun pentru a restabili ordinea şi modul legal de funcţionare al instituţiei. De asemenea, se solicită atragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate de comiterea acţiunilor ilegale şi eliberarea edificiului Primăriei, ocupat abuziv.

Amintim că ieri, un grup de protestatari au dat buzna în sala de ședințe a Primăriei. Veteranii războiului de pe Nistru s-au arătat nemulțumiți că nu-și pot privatiza apartamentele în care locuiesc, repartizate anterior de autoritățile locale.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By