SĂ MORI DE PLĂCERE // Cum își promovează SICRIELE o companie străină (FOTO INCENDIARE // 18 +)

images

Compania poloneză Lindner, una din cele mai cunoscute în rândul producătorilor de sicrie, a realizat un calendar care îi va face pe bărbaţi să moară de… plăcere. Coşciugele lor sunt promovate de fotomodele sexy, care au pozat nud.

kal2015-lindner-3

kal2015-lindner-8

kal2015-lindner-9

kal2015-lindner-11

Calendarul pentru 2015 e cel de-al cincilea de acest gen şi nu va fi ultimul, având în vedere că vânzările companiei au crescut de când sicriele sunt prezentate de fotomodele care pozează nud.

“E păcat că nişte sicrie atât de frumoase pot fi admirate doar câteva zile, iar apoi ajung să putrezească în pământ. Prin intermediul calendarului vrem să punem în evidenţă eleganţa coşciugelor şi cum să faci asta mai bine decât prin asocierea lor cu nişte femei superbe?”, a declarat patronul Bartek Lindner, care nu pricepe de ce Biserica Catolică se arată, an de an, scandalizată de calendarul sexy-morbid.

“Sicriul nu este un obiect sacru. E pur şi simplu un pat în care îţi petreci veşnicia. Nu reprezintă în nici un fel vreun simbol sfânt”, a conchis polonezul, citează Libertatea.

1142

629

537

443

350

linder-coffin-calendar-1[2]

linder-coffin-calendar-4[2]

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By