REPLICA “AGENTULUI” USATÎI : Înregistrările scandaloase sunt doar un joc de cuvinte

usatii

[dropcap1]C[/dropcap1]ontactat de Moldova24, liderul partidului Patria, Renato Usatîi a declarat că în înregistrarea audio difuzată masiv de către presa afiliată guvernării în scopuri electorale se aude într-adevăr vocea lui, iar cea de-a doua voce este al unui reprezentant al serviciilor secrete occidentale.

Mai mult ca atât, Usatîi susține că deține și el înregistrarea acestei discuții și ea durează aproximativ 15 ore și nu doar câteva minute.

[quote2]Nu sunt agent și nu am fost niciodată, și asta deși am demonstrat de mai multe ori cunoștințe în domeniu, lucru care s-a văzut și în cazul Antena 3 sau în cazurile cu dosarele penale despre care anunțam din timp că îmi vor fi intentate. Am contactat cu mai multe persoane din domeniul serviciilor speciale, inclusiv din Romania.
În cazul acestei înregistrări, interlocutorul meu încerca să mă atragă într-o colaborare. Știam asta și din acest motiv, exact ca și el am înregistrat toată discuția. A durat cam vreo 15 ore. Am inventat o legendă, ca să-i par mai credibil. Astfel încercam doar să aflu ce vor ei de la mine. A fost un joc de cuvinte și replici.[/quote2]

Mai jos puteți viziona materialul distribuit astăzi pe rețelile de socializare și preluat masiv în presa apropiată guvernării

You may also like

Comments are closed.

By