RENATO USATÎI: În primăvară vom avea anticipate. Guvernarea pregătește un MAJDAN la Chișinău. (VIDEO)

Screenshot_6

[dropcap1]P[/dropcap1]otrivit liderului Patria, Renato Usatîi, care a susținut cu puțin timp în urmă o conferință de presă în Moscova, partidele din arcul guvernamental nu vor obține mai mult de 45 de mandate după scrutinul din 30 noiembrie.

Declarația a fost făcută la scurt timp după ce Partidul Patria a fost retras definitiv din cursa electorală prin DECIZIA CSJ.

[dropcap2]R[/dropcap2]enato Usatîi a declarat în acest context că, de acum în colo, își va dedica toată viața procesului politic din Republica Moldova.

  Totodată Renato Usatîi și-a îndemnat adepții să iasă la vot mîine, 30 noiembrie și să aplice ștampilele în dreptul concurentului electoral PARTIDUL POLITIC PATRIA. Astfel, susține politicianul exclus din cursă prin decizia autorităților care a scandalizat organizațiile internationale, PATRIA va demonstra că este o forță, iar autoritățile vor vedea cât de mulți adepți are acest partid, clasat, potrivit lui Usatîi, pe locul 2 în preferințele electorale.

Totodată, Usatîi a mai declarat că, cel mai probabil, vom avea alegeri anticipate la primăvara, odată cu cele locale din 2015.

În cadrul aceluiași eveniment, liderul Patria a mai spus că deține informații clare care dovedesc că partidele de la guvernare au pregătit mai multe “echipe de intervenție”, care să organizeze un Majdan la Chișinău, după scenariul ucrainean. În acest context, Usatîi și-a îndemnat susținătorii la calm și i-a rugat să nu se lase provocați, pentru că lucrurile trebuiesc rezolvate pe cale pașnică.

 

Conferința poate fi vizionată direct pe site-ul RIA NOVOSTI

 
sau aici:

 

În scurt timp, conferința va fi încărcată și pe youtube.
Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By