RENATO USATÎI a făcut furori la UNGHENI (FOTO, VIDEO)

fotoungheni

La întâlnirea cu liderul partidului ”PATRIA” în Ungheni a venit un număr record de oameni – o sală arhiplină de peste 600 de oameni.

[dropcap1]R[/dropcap1]enato Usatîi a ridicat sala în picioare și la Ungheni, locuitorii acestui raion au manifestat un interes deosebit față de politician, care a venit pentru prima dată în vizită la ei. Întâlnirea a durat câteva ore, timp în care oamenii i-au pus întrebările care îi frământă de mai mult timp, dar și şi-au exprimat părerea despre activitatea acestuia în ultimii doi ani. Liderul ”PATRIA” le-a vorbit locuitorilor din Ungheni despre acțiunile pe care le va întreprinde privind dezvoltarea economiei țării, despre soluționarea problemelor sociale, dar și despre adevărata luptă împotriva corupției.

[quote2] RENATO USATÎI: ”Nu vom putea face ordine în țară până când nu vom eradica corupția. Doar atunci când polițiștii vor avea salarii decente, nu vor fi nevoiți să ia mită pentru a-și întreține familiile. În general fără reforme în instituțiile de forță nu vom putea face ordine în țară. Aceeași situație avem și cu profesorii, medicii și pensionarii. Mai întâi trebuie să le oferim salarii bune, apoi să cerem de la ei disciplină și să le punem condiții. Autoritățile spun că luptă cu corupția și trimit la pușcărie profesori și medici, asta e bătaie de joc. Mai întâi la oameni trebuie să le dai apoi ai dreptul moral să le spui: nu vă supărați, ați avut, dar nu v-a ajuns, acum răspundeți în fața legii ”[/quote2]

10819020_820245644684690_593499970_n

Oamenii au rămas mulțumiți de răspunsurile primite și de discuția cu Renato Usatîii, exprimându-și într-un mod deosebit recunoștința față de poziția liderului ”PATRIA” și de atitudinea acestuia față de popor. Astfel, locuitorii orașului Ungheni i-au înmânat politicianului titlul de ”Cetățean de onoare al orașului Ungheni”.

”Vă oferim acest titlu în semn de recunoștință și respect. Vă vom susține în continuare!” – au declarat locuitorii orașului.

 sursa: RU1.md

You may also like

Comments are closed.

By