Renaștere ÎNGHIȚIT de Partidul Democrat

small_babenco3

Toate structurile active ale Partidului Renaștere-Возрождение, peste 3 mii de membri, au anunțat, astăzi, că aderă la Partidul Democrat din Moldova pentru a susține dezvoltarea țării. Este vorba despre un grup de candidați pe lista electorală, lideri de organizații teritoriale și de profil ale Partidului Renaștere, în frunte cu vice-președintele formațiunii, deputatul în Parlament, ex-viceministrul educației, Oleg Babenco.

”Tot mai mult se manifestă tendințele extremiste, persoane care vor să distrugă pacea din RM. Noi dorim ca pacea și înțelegerea să fie păstrată. Înțelegem că Partidul Renaștere nu va accede în Parlament, nu are electoratul necesar. Am obosit de partidele care în ultimele luni își amintesc de drepturile omului, a minorităților, prietenia cu Rusia. Am decis să susținem Partidul Democrat – principala forță constructivă din țară, partidul care are o politică orientată spre dezvoltarea Moldovei, care asigură echilibrul și pacea”, a declarat Oleg Babenco.

”De bine de rău, în Moldova este pace, iar noi suntem îngrijorați de situația din regiune. Pentru menținerea liniștii pe ambele maluri ale Nistrului, noi pledăm pentru buna înțelegere între reprezentanții minorităților etnice, iar în Partidul Democrat vedem acea forță care poate asigura echilibrul în politica moldovenească și stabilitatea în țară”, a adăugat Grigore Mîra, șeful Organizației municipale Renaștere din sectorul Centru al Capitalei.

Liderii Partidului Renaștere au precizat că se retrag de pe listele electorale ale formațiunii și vor lucra pentru a promova în alegerile din 30 noiembrie Partidul Democrat.

You may also like

Comments are closed.

By