Gorbunțov recunoaște că nu Renato Usatîi i-a comandat asasinatul!

gorbuntov

[dropcap1]
Î[/dropcap1]
ntr-un video, pe care liderul Patria l-a prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, Gherman Gorbunțov, zis și bancherul negru, a declarat că este gata să-și ceară scuze de la Renato Usatîi pentru faptul că l-a învinuit prin intermediul ANTENA 3 de comandarea asasisinatului său.

Acesta recunoaște în filmuleț că a fost impus de anumite circumstanțe să facă aceste declarații.

Potrivit Lui Usatîi, mesajul video a fost înregistrat de Gherman Gorbunțov după ce de cazul acuzațiilor defăimătoare s-au apucat avocații de la unul dintre cele mai cunoscute birouri din întreaga lume – Schillings, contractați de politician, care a cerut despăgubiri de 10 milioane de Lire Sterline.

Faptul că Gorbunțov recunoaște că l-a denigrat nefondat pe Usatîi, demonstrează clar că materialul apărut la Antena 3 este o comandă politică a celor care au vrut să prindă doi iepuri – să-l defăimeze pe Usatîi, dar și pe președintele ales al României – Klaus Iohannis, care ar avea anumite legături cu politicianul moldovean.

În același context, Usatîi a declarat că va da în judecată și televiziunea ANTENA 3, din România care a participat la campania de denigrare, executând comenzi politice.

Pe finalul conferinței de presă, Usatîi i-a sugerat lui Gorbunțov să declare cu ce politician moldovean s-a întâlnit cu câteva săptămâni înainte de reportajul de la Antena3 la Londra și ce i-a promis acela în schimbul declarațiilor false.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By