Ce i-a spus Traian Băsescu lui Victor Ponta după alegeri şi nu s-a văzut la televizor

basescu-ponta

Traian Băsescu și Victor Ponta s-au întâlnit la Cotroceni pentru prima dată după alegerile prezidențiale. Întrevederea dintre cei doi a avut loc cu ocazia depunerii jurământului de către noul vicepremier Hegedus Csilla, ministru al Culturii, și a noului ministru al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Traian Băsescu l-a lăudat pe Victor Ponta pentru că l-a propus pe Bogdan Aurescu ministru la Externe. „Felicitări pentru nominalizarea de la Ministerul de Externe. Avem nevoie de stabilitate, seriozitate. Dacă va fi nevoie de mine pentru sfaturi până la finalul mandatului, vă stau la dispoziție”, a spus președintele.

Ceea ce nu s-a văzut la televizor a fost o replică a lui Băsescu la adresa lui Ponta. „Ne vedem mâine la CSAT!”, a fost mesajul președintelui pentru premier, potrivit RomaniaTV.

Preşedintele român Traian Băsescu a convocat pentru astăzi, 25 noiembrie, ultima şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării din mandatul său.

Premierul român Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu vor sta pentru ultima oară la aceeaşi masă a CSAT. Întâlnirea Consiliului Suprem de Apărarea Ţării este una ordinară, urmând calendarul convocării trimestriale a miniştrilor cu atribuţii legate de securitatea naţională şi a şefilor serviciilor de informaţii.

You may also like

Comments are closed.

By