NOI PROBE: Reprezentanții PLDM recunosc că fraudează alegerile! (VIDEO)

recipisa 2

După ce ieri Moldova24 a publicat un articol din care reiese că PLDM FRAUDEAZĂ DESCHIS ALEGERILE, astăzi redacția noastră a intrat în posesia noilor probe care vin să confirmă că, în teritorii, procesul de fraudare este unul masiv.

Din filmulețul de mai jos, devine clar că oficialul din cadrul secției de votare N3 din Florești, își recunoaște vina și anunță totodată că declarațiile de schimbare a locului de votare, pe verso-ul cărora este imprimată sigla PLDM și îndemnul de a vota pentru acest partid, i-au fost îmânate la sediul PLDM.

Din sursele Moldova24, după ce ieri jurnalistul Gabriel Călin a publicat articolul Cum fraudează PLDM alegerile! CEC ce va spune? (PROBE FOTO, VIDEO) , declarațiile care încă nu au reușit să fie distribuite persoanelor venite să-și schimbe locul votării, au fost distruse, la indicația venită de la partid. Totuși, până ieri acestea au fost distribuite nestingherit de către autorități.

Potrivit altor surse, unul dintre partide urmează în scurt timp să depună o sesizare la CEC, cu privire la fraudarea alegerilor de către PLDM, ceea ce ar putea duce, potrivit legislației în vigoare, la scoaterea din cursă al acestui concurent electoral.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By