11 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

PRIETENUL LUI PLAHOTNIUC // Îi leagă mai multe (FOTO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Democratul Vlad Plahotniuc a postat pe rețeaua de socializare facebook mai multe poze în care apare alături de președintele Ucrainei Petro Poroșenco. Politicianul explică în postare că se cunoaște cu Poroșenco de mai mult timp și chiar îi leagă o prietenie mai veche:

Dragi prieteni,
Împreună cu Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, am vizitat ieri maternitatea de la Institutul Mamei și Copilului. De Petro Poroșenko mă leagă o prietenie mai veche, știu că este un om cu un suflet mare, sensibil la problemele oamenilor și de aceea am dorit să-l duc să vadă ce am reușit să facem la Institutul Mamei și Copilului prin solidaritate și implicare.

Așa cum a menționat și Președintele Poroșenko, prin astfel de proiecte sociale, cu beneficii directe pentru oameni, o țară începe să renască. Așa este, scopul proiectului nostru este tocmai acesta, de aceea l-am și numit “Renaște Moldova”. Și eu sunt sigur că modernizarea Institutului Mamei și Copilului este doar un prim pas, un exemplu despre cum poate să renască Moldova.

PlahPor1

PlahPor2

PlahPor3

Moldova24

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img