Prăbușire spectaculoasă a lui Vlad Filat în sondaje – lumea nu mai are încredere în el. O recunoaște și presa de partid!

filat

Centrul de Cercetare Sociologică (CCSM) a prezentat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă rezultatele sondajul sociologic:„Măsurarea intenţiei de vot şi comportamentul electoral în legătură cu alegerile parlamentare”, realizat în perioada 11 noiemrie-21 noiembrie.

Potrivit acestuia, imaginea lui Vlad Filat a avut de suferit foarte mult, or, datele sondajului arată că lumea nu mai are încredere în el.

Astfel, de cea mai mare încredere în rîndul populaţiei se bucură Premierul Iurie Leancă, prim-vicepreşedinte al PLDM – 42%, urmat de Dorin Chirtoacă, primarul capitalei, prim-vicepreşedintele PL – 36%, Marian Lupu, liderul PD – 29%, Vladimir Voronin, liderul PCRM – 28% și abia apoi Vlad Filat, liderul PLDM – cu doar 25%.

INCREDERE

Interesant este că sondajul a fost preluat de mai multe site-uri afiliate PLDM, care l-au multiplicat, fapt prin care recunosc rezultatele acestuia.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1050 persoane cu vârsta mai mare de 18 ani din 74 de localităţi ale republicii, având o eroare tolerată de ± 3 %.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By