POMENE ELECTORALE DE LA PLDM // Copiilor chibrituri, iar bătrânilor pește!

pldm chibrite

LIBERAL-DEMOCRAȚII continuă să-și turmenteze alegătorii cu pomene electorale destul de excentrice.

Din poza publicată pe o rețea de socializare și comentariile autorilor, reiese că săptămâna trecută, darurile PLDM au ajuns în satul Parcani din Soroca. Oamenilor prezenți la întâlnirea cu unul dintre candidații la funcția de deputat, le-au fost distribuite chibrituri gigantice – ca să aibă cu ce aprinde focul la iarnă.

pldm chibrite„Село Паркань района Сорока. ЛДПМ раздает избирателям спички. При цене 4000 леев за тонну угля, 700 леев за кубометр дров и без компенсации в холодный период года это, конечно, БОЛЬШАЯ помощь! Rusine PLDM!”, scrie autorul fotografiei.

(n.r. Traducere din rusă: Satul Parcani, Raionul Soroca. PLDM distribuie chibrituri alegătorilor. La prețul de 4000 de lei tona de cărbune, 700 de lei metrul cub de lemne de foc, și fără compensațiile din perioada rece a anului este un ajutor FOARTE MARE! Rușine PLDM!  )

Anterior, pe internet, a apărut un filmuleț din care se vede cum pensionarii din satul Puhoi primesc pește congelat de la candidatul Petru Frunze, primar din partea PLDM.

Sursa: POINT.MD

You may also like

Comments are closed.

By