Poliția investighează MINUȚIOS CUM au nimerit Porche-urile lui Stati în șanț, lângă Aeroport

accident stati

captura video: protv

Potrivit poliției, în cadrul cercetărilor au fost identificați şoferii automobilelor implicaţi în accident, pe 16 noiembrie 2014, la ora 15.10. Cei trei sunt originari din Orhei, Străşeni şi Chişinău, cu vârstele cuprinse între 31 şi 38 ani. Conform procedurii aceştia au fost supuşi expertizelor medicale la Dispensarul Republican de Narcologie. La fel au fost numite un şir de expertize tehnice pentru a constata cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

Poliția anunță că la moment cazul este investigat minuţios, iar şoferul vinovat riscă amendă în mărime de 1 000 lei şi 6 puncte de penalizare.

Amintim că accidentul rutier a avut loc ieri, la intersecţia bd. Dacia cu str. Navigatorilor, în care au fost implicate trei autoturisme de model Renault Megane, Porche Panamera şi Porche Cayenne, ultimele două aparținând omului de afaceri, Gabriel Stati.

În urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit, doar mașinile au fost grav avariate. Potrivit PRO TV, șoferul autoturismului Renault venea de pe strada Aeroportului și a vrut să cotească pe drumul principal când a fost izbit violent de una dintre mașinile de lux, care la rândul ei, a fost lovită de cel de-al doilea Porsche. Impactul a fost atât de puternic încât ambele autoturisme de lux au zburat la câțiva metri într-un șanț de pe marginea drumului, Megane-ul însă a rămas fără roata din față.

Ambii șoferi de pe Porche-uri au părăsit locul accidentului, urcând într-un taxi.

UPDATE: Ulterior au apărut imagini surprinse de camerele de supraveghere instalate în intersecția din apropiere.

Potrivit poliției, șoferii de pe Porche-uri, care se deplasau cu 106 km/h se vor alege cu o amendă de 1000 lei și 5 puncte de penalizare, iar șoferul de pe Megane cu 1000 de lei amendă și 6 puncte de penalizare.

video: protv.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By