Poliția CAUTĂ un șofer care a lovit o tânără și a fugit fără să-i acorde ajutor

DSC02415

În dimineaţa zilei de 31 octombrie curent, la intersecţia străzilor T. Vladimirescu cu Ismail şi Vadul lui Vodă, un autoturism de model BMW, a tamponat o domnişoară în vârstă de 21 ani, domiciliată în sectorul Râşcani al Capitalei, în timp ce traversa drumul pe trecerea pietonală. Imediat după impact, şoferul a fugit de la locul faptei fără să acorde victimei primul ajutor medical. Astfel un martor ocular a intervenit şi a transportat-o la domiciliu.

Poliţia Capitalei solicită respectuos persoanelor care au surprins incidentul, să telefoneze şi să comunice orice informaţie ce ar servi la identificarea făptaşului, precum şi a bărbatului care a transportat victima la locul de trai, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor în care a avut loc tamponarea persoanei. Informaţiile pot fi comunicate la următoarele numere de telefon: 0 (22) 54-20-63 / 0 (22) 27-17-31 / 0 69 44 22 99.

Pe marginea cazului dat ofiţerii Serviciului investigaţii accidente rutiere cu autori necunoscuţi din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au iniţiat acţiuni speciale de căutare a individului implicat în accident.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By