PLDM fără Leancă? Salutăm victoria lui Klaus Iohannis

PLDM1

Partidul Liberal Democrat din Moldova salută victoria candidatului Alianţei Creştin – Liberale (ACL) şi al Partidului Popular European (PPE), Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezidenţiale din România.

”Avem convingerea că România îşi va consolida şi mai mult poziţia în cadrul Uniunii Europene şi va reuşi să se afirme ca o democraţie veritabilă, ca o putere economică şi ca un pol de stabilitate în regiune.

Prin afilierea sa la cea mai mare şi influentă familie politică din Europa, dar şi prin sprijinul masiv din partea românilor, Preşedintele Klaus Iohannis va contribui şi mai mult la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre România şi Republica Moldova.

Victoria candidatului PPE în România vine după un succes de răsunet al forţelor politice pro-europene la recentele alegeri parlamentare din Ucraina. Acest fapt creează o premisă reală pentru ca, la scrutinul din 30 noiembrie, cetăţenii Republicii Moldova să opteze pentru continuarea parcursului european al ţării noastre”, se spune într-un comunicat al PLDM.

Amintim că în PLDM au existat disensiuni majore din cauza că premierul Iurie Leancă a mers împotriva voinței lui Vlad Filat și l-a susținut în această campanie prezidențială din România pe Victor-Viorel Ponta, candidatul PSD.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By