PLAHOTNIUC DESPRE CONCERTUL DIN PMAN: Seara de ieri a fost una extraordinară!

PlahotniucDemocratul Vlad Plahotniuc a postat pe facebook un mesaj în care declară că moldovenii au meritat concertul grandios din seara zilei de ieri. Totodată politicianul susține că
 

[quote2]Seara de ieri a fost una extraordinară, cu un concert grandios, așa cum merită moldovenii înaintea unui moment decisiv: alegerile de duminică. Peste două zile, ei vor alege nu între o țară sau alta, ci vor vota în primul rând pentru Moldova, pentru viitorul ei!

Le mulțumesc prietenilor din Europa și din Federația Rusă, artiștilor de primă talie care au venit să fie alături de cetățenii moldoveni și de PDM în aceste momente importante pentru noi toți. Ne cunoaștem de ani buni și ne simțim mereu bine împreună!

După spectacolul nemaipomenit din PMAN, oaspeții noștri Nikolai Baskov, Filip Kirkorov, Laima Vaikule, Maxim Galkin și Andrei Malahov au avut ocazia să-și amintească de bucătăria moldovenească și mai ales de ospitalitatea moldovenilor.

Și-au împărtășit impresiile la un pahar de vin moldovenesc, au gustat din mămăligă și din alte bucate tradiționale.

Mi-au mărturisit că au admirat pasiunea cu care moldovenii au stat atâtea ore în piață, au cântat, au dansat. În pofida frigului, a fost una din cele mai calde primiri de care au avut parte.

Le mulțumesc din nou prietenilor noștri pentru concertul extraordinar oferit aseară tuturor moldovenilor și pentru susținerea în această campanie.

VP

[/quote2]

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By