PD-ul va dicta regulile în viitoarea coaliție

lupu”PDM este un susținător ferm al vectorului european și așa va rămâne și după alegerile din 30 noiembrie. Obiectivul nostru principal după alegeri este stabilitatea țării, iar acest lucru include menținerea parcursului european al Moldovei”. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, cu ocazia unei vizite la Bălți, remarcând că s-a tot pus săptămana aceasta, din nou, întrebarea despre coalitia post-electorală, iar unii au inceput să și răspundă în locul Partidului Democrat.
[quote2]Voi repeta încă o dată ce am spus de multe ori ca să fie clar: Partidul Democrat va fi la guvernare și va fi determinant în viitoarea coaliție! Așa cum am demonstrat și anterior, prin fapte concrete, vom asigura după alegeri parcursul european al țării și vom face coaliție cu partide pro europene, nu cu PCRM, a declarat președintele PDM[/quote2]
[dropcap1]M[/dropcap1]arian Lupu a subliniat că, pentru a-și asigura un scor electoral cât mai bun și a obține susținerea cetățenilor, PDM a avut o campanie pozitivă, discutând cu cetățenii. ”Noi am lucrat în campanie cu oamenii, am ajuns practic în fiecare localitate din țară ca să explicăm măsurile pe care le propunem pentru a asigura un viitor european fiecărui cetățean. Și le recomandăm colegilor din alte partide pro-europene sa facă același lucru, să obțină o susținere cât mai mare din partea oamenilor și să putem menține cursul european al Moldovei”, a precizat Marian Lupu.

Liderul PDM a ținut să mai menționeze că procesul de integrare europeană nu poate fi în detrimentul relațiilor cu alte state.

You may also like

Comments are closed.

By