Oligofrinia a pus stăpânire pe Jurnal Trust Media…

Jurnalul-şi-albuturi-spălate

Într-un timp record, cel mai “echidistant” şi mai “corect” din punct de vedere a diontologiei jurnalistice instituţie media, mă refer la Jurnalul Trustului de Minciuni a pus pe post două ştiri “bombă” trase la indigo. De fapt la JTM toate ştirilie legate de Partidul Democrat din Moldova, Preşedintele partidului dlMarian Lupu şi prim-vicepreşedintele acestei formaţiuni dl Vlad Plahotniuc,sunt “BOMBĂ”. Ce nu s-ar întâmpla rău în ţara noastră este asociat cuVlad Plahotniuc. Se face o impresie că ăştea de la Jurnal chiar nu au altă temă de discuţie decât asocierea unei formaţiuni politice şi a liderilor acestuia cu toate prostologiile ce se întâmplă în ţară.

Partidul Democrat din Moldova are aproape 60 mii de membri. Fiecare membru PDM are viaţă personală, privată, familie, afaceri etc. Într-o măsură oarecare PDM ar trebui să fie responsabil de membrii săi, dar în acelaşi moment nu poate un partid politic să răspundă, mai ales cu imaginea, pentru acţiunile membrului său, dacă aceasta nu este legată de activitatea politică. Fiecare membru de partid ar putea spune că el se cunoaşte cu cel puţin unul din liderii formaţiunii politice din care face parte. Fiecare membru PDM a avut de nenumărate ori posibilitatea de a sta la sfat cu Preşedintele Lupu, Preşedintele de onoare dl Dumitru Diacov, prim-vicepreşedintele dl Vlad Plahotniuc, cât şi cu alţi membrii ai echipei din conducerea partidului şi asta din considerentele că prezenţa acestora în teritoriu este foarte mare. Moldoveanul este un HOMO SAPIENS deosebit. Dacă el se salută vreo dată cu cineva “important”, atunci el la toţi cumătrii spune că se cunoaşte cu “importantul” şi acela ia oferit susţinere sau mai ştiu eu ce…

Pentru mine important este că cei de la Jurnal au devenit HOMO IDIOTO. Cu o diferenţă de 4 zile ne oferă informaţii precum că, în primul caz un primar, în al doilea caz un om de afaceri, prin escrocherie au obţinut sume de bani de la oameni. Atât în primul, cât şi în al doilea caz, persoanele vizate sunt afiliate Preşedintelui Partidului Democrat din Moldova. În ambele cazuri ca la indigo cei de la Jurnal încearcă să denigreze imaginea Partidului Democrat din Moldova şi a liderului acestuia prin insunuări tâmpite.

OLIGOFRINIA s-a cuibărit rău de tot la cei de Jurnal Trust Media. Consider că DEBILITATEA  a afectat colectivul acestei instituţii media. Pentru mine apare o întrebare logică: – Au mai rămas oameni sănătoşi din punct de vedere mintal la JTM?

Eu acuma am înţeles din ce cauză nimeni nu încearcă să-i tragă la răspundere pe cei de la Jurnal – ei au ajuns în stare de DEBILITATE JURIDICĂ. Ajunşi la starea de IDIOTIE şi IMBECILITATEA iar în starea în care se află acuma, ei nu mai poţi întra în raporturi juridice, deşi aplicarea interdicţiei judecătoreşti CU MĂSURĂ DE OCROTIRE nu este exclusă.

Eu consider că societatea trebuie ocrotită de tâmpeniile pe care le difuzează această instituţie media. Organele abilitate ar trebui să contracareze acţiunile acestora şi să protejeze oamenii de rând. Apropo, legislativul trebuie în foarte scurt timp să adopte legea calomniei , care ar pedepsi juridic atacuri la persoană de genul celor de la Jurnal Trust Media.

p.s. Poza este preluată de pe bloggul lui Eugen Luchianiuc…

SURSA: Veaceslav Burlac 

You may also like

Comments are closed.

By