O nouă operațiune MAI-PLDM: spălarea polițistului politic Dorin Recean

recean

Postul de televiziune afiliat PLDM, Noroc TV, l-a “invitat” pe Dorin Recean, șeful Poliției Politice, să-i spele oasele. Ce am vazut acolo a fost de toată rușinea. Un individ care ne vorbea cu nesimțire despre reformele mari pe care le-a făcut și cum este victima politicienilor care “lovesc” în el pentru că face reforme.

Azi, întreaga presă a PLDM, de la TV7 pâna la Vocea Basarabiei-Caravita, publică o știre identică despre reformele lui Recean. Evident însă că în emisiune au fost ocolite cu atenție subiectele dureroase pentru tandemul corupțional Recean-Filat.

Iată întrebările care nu i s-au pus șefului Poliției Politice din Moldova, Dorin Recean, zis Rucsac:

1. Ce a fost cu mizeria de vineri, cu Chirtoacă? De ce s-a trezit brusc MAI, dupa atâtia ani, să facă percheziții pe un subiect despre care se vorbește de 5 ani‎ și nu se face nimic? De ce tocmai în campania electorală și de ce s-au oprit brusc după ce Ghimpu a ieșit în conferința de presă și a demascat toata mizeria politică pe care o pregăteau?

2. ‎Ce s-a întâmplat cu cazul jurnalistului de la deschide.md? Cu acea însecenare penibilă de flagrant? Sub îndrumarea polițistului politic civil Recean a fost băgat un jurnalist la pușcărie!!! Nu e suficient ca șeful său, Vlad Filat, cumpără toata presa, au trecut și la pus jurnaliști la dubă. Ce a fost cu tot circul ăla, când o să ne vorbeasca Recean despre asta și când o să dea explicații în fața organelor de ancheta pentru acea arestare politică a unui jurnalist care l-a criticat pe el și Filat? Probabil după alegeri, când o să răspundă și pentru multe altele.

3. Ce s-a mai întâmplat cu înscenarea pe care i-a făcut-o Departamentul Poliție Politică al MAI lui Chirtoaca în plină stradă? Avem responsabili? Sau dacă nu avem, de ce nu ni se dovedește că Chirtoacă a fost vinovat. Sau Recean s-a speriat iar și a luat apa în gură după ce presa a descoperit că era doar o facatura politică?!

4. Unde este raportul Inspectiei Financiare solicitat de majoritatea deputaților PLDM, în care Recean este acuzat de fapt grave de corupție? Unde a dispărut brusc acest subiect și, mai ales, unde sunt explicațiile. Ne lămurim tot după alegeri?

5. Unde sunt răspunsurile “europene” ale MAI la acuzațiile lui Renato Usatii în legatura cu activitatea de poliție politică a lui Dorin Recean. E funcționar public și e obligat să răspundă, așa e în UE parcă. Tot după alegeri o să avem răspunsurile.

6. Dincolo de activitatea de poliție politică a lui Dorin Recean, oamenii ar vrea să știe ce se întâmplă cu criminalitatea în țară, de ce a crescut enorm și de ce nu exista responsabili pentru asta. După alegeri vom avea și răspunsurile acestea, mai ales că oamenii vor avea acces la datele reale, nu la cele pe care le ascunde polițistul politic al PLDM.

În spălarea de cadavre de la Noroc Tv se prezentau cifre despre încrederea oamenilor în MAI, care ar fi crescut, probabil sunt cifre din sondajele PLDM, unde Usatîi e la 8 la suta în loc de 15-16, cum e în realitate, iar PLDM e la 19 la suta, în loc sa fie la 13 la suta, cum e în realitate. Cred că doar Filat și Recean mai cred în datele lor.

Iată cate întrebări de actualitate nu și-au găsit raspunsul la televiziunea PLDM, Noroc Tv. Dar sunt întrebări care nu pot rămane fără răspuns.

Curând, foarte curând, cred ca pâna în alegeri, se vor da multe răspunsuri legate de ce se află de fapt în spatele PLDM, cea mai “europeană” grupare infracțională.

sursa: VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By