Noapte FATALĂ pentru o familie din Baurci din cauza unei instalații de încălzire autonomă

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nenorocirea s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. În dimineața zilei de ieri, 9 noiembrie, Serviciul 901 a fost informat despre producerea unui caz de intoxicație cu monoxid, soldată cu decesul a două persoane, bărbat și femeie cu vârsta de 29 ani.

Potrivit informațiilor, cele două persoane sunt locuitori ai satului Baurci, UTA Găgăuzia. Oamenii legii presupun că intoxicația s-a produs cu monoxid de carbon, eliminat de la o instalație de încălzire autonomă.

Pompierii roagă cetățenii să fie atenți la utilizarea surselor de încălzire. Sobele, instalațiile autonome, dar și aparatele electrice pot prezenta pericol dacă sunt exploatate cu încălcarea normelor de securitate. Sursele de căldură trebuie verificate constant și reparate în caz de necesitate. La remedierea defecțiunilor e nevoie să fie implicat un specialist, întrucât intervențiile necalificate pot avea consecințe grave. Locuințele necesită aerisite cât mai des, iar sobele nu trebuie supraîncălzite pentru a evita intoxicațiile cu monoxide de carbon.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By