MESAJUL lui Marian Lupu pentru alegerile de duminică

lupu

”Votul de duminică este foarte important pentru familiile Moldovei, pentru viitorul Moldovei: avem de ales între stabilitate și dezvoltare pe de o parte și, respectiv, haos și destabilizare de cealaltă parte. Iar Partidul Democrat este acum cea mai puternică forță națională care lucrează pentru stabilitatea Moldovei și pentru creșterea Moldovei”. Cu acest mesaj a venit președintele PDM, Marian Lupu, în cadrul unei conferințe de presă de final de campanie, la care a invitat să participe mai multe familii din Moldova care sunt alături de PDM.

”Așa cum am arătat mereu în activitatea noastră, așa cum am demonstrat de multe ori în ultimele săptămâni, PDM este partidul care pune în centrul preocupărilor sale familiile din Republica Moldova. Având grijă de familiile moldovenești, ocrotind femeile, oferind oportunități pentru tineri, protejând și promovând interesele părinților, copiilor, buneilor noștri, așa vom crește Moldova”, a declarat liderul democrat, care i-a îndemnat pe toți cetățenii să vină duminică la votare și să acorde un vot de încredere Partidului Democrat.

”Astăzi, Partidul Democrat este un partid mare, care privește cu încredere în viitor și care este gata să-și asume din nou responsabilitatea pentru destinul Moldovei. PDM este mai puternic și mai pregătit decât în trecut, pentru că a învățat și din succese și din nerealizări, pentru că are în echipa sa mai mulți profesioniști capabili să facă față în cele mai înalte funcții de răspundere”, a mai spus Marian Lupu.

În ceea ce privește viitoarea guvernare, Marian Lupu a precizat că Partidul Democrat se exprimă ferm pentru crearea unei coaliții pro-europene, care să continue vectorul european al Republicii Moldova. ”Țara noastră are însă nevoie de o bună guvernare, eficientă, competentă, iar oamenii au nevoie de locuri de muncă bine plătite, de drumuri mai bune, de gaz mai ieftin, de sprijin pentru businessul mic și pentru agricultură, de șanse pentru tineri, de ocrotire pentru femei și copii, de mai multe lucruri concrete. Oamenii au nevoie de aceste lucruri acum, aici, și noi avem cele mai bune soluții pentru a-i ajuta”, a conchis președintele PDM.

You may also like

Comments are closed.

By