12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

UPDATE // Membrii ANTIFA au fost ținta perchezițiilor din această dimineață

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Știre în curs de actualizare

[dropcap1][/dropcap1] UPDATE// În cadrul unei conferințe de presă desfășurate la IGP, Viorel Morari de la Procuratura Generală și Gherghe Cavcaliuc, responsabil din partea MAI au declarat că perchezițiile din dimineața zilei de astăzi au vizat documentarea unei grupări criminale care avea intenția să destabilizeze situația în perioarda pre și post electorală.
_________________

[dropcap1][/dropcap1] UPDATE Potrivit Procuraturii Generale, Inspectoratul General de Poliție oferă detalii despre perchezițiile din această dimineață într-o conferință de presă care va avea loc la ora 11.

Reporterul Moldova24 a solicitat informații despre perchezițiile în locuința lui Mihail Amerberg și dacă acestea au legătură cu restul perchezițiilor petrecute în această dimineață în oraș, serviciul de presă al PG a făcut trimitere la conferința de presă organizată de IGP.

Iată însă anunțul făcut de IGP:
[quote2] 26 noiembrie, cu începere de la ora 11:00 la o conferinţă de presă, desfășurată în incinta Inspectoratului General al Poliției (str. Tiraspol 11/1), cu genericul „Contrabandă cu hașiș în proporții deosebit de mari, depistate de polițiști”.

Conferinţă va fi susținută de Vladimir Cioban, șef Direcție antidrog al Inspectoratului Național de Investigații și Viniţchi Pavel, procuror în Procuratura municipiului Chişinău.[/quote2]

Din acesta nu este clar dacă cazurile au vreo legătură între ele.

Moldova24 vă va ține la curent cu desfășurarea evenimentelor.


Broadcast live streaming video on Ustream

UPDATE: Potrivit unor informații neoficiale, la ora actuală se efectuează mai multe percheziții în raza municipiului Chișinău, la care ar participa și reprezentanții Procuraturii Generale. Deocamdată însă informația nu a fost confirmată și nici infirmată de reprezentanții PG!

UPDATE: Contactat telefonic de reporterul Moldova24, deputatul Grigore Petrenco a declarat că lui Mihail Amerberg nu i se incriminează deocamdată nimic, iar polițiștii caută ceva dar nu spun ce anume. Au doar un mandat de percheziție. La fața locului sunt prezente și două echipe de jurnaliști care monitorizează procesul. Cel mai probabil, susține Petrenco este vorba de o nouă tentativă de intimidare a membrului PCRM, care este și secretar al unei organizații primare al acestui partid.

Amintim că anterior în locuința lui Amerberg au mai fost efectuate percheziții. Atunci, oamenii legii au descoperit mai multe arme care îi aparțineau membrului PCRM, dar care erau deținute legal. Ulterior, totuși, acesta fusese amendat cu 4500 de lei.
________________

Deputatul Grigore Petrenco anunță pe pagina de facebook că organele de forță au descins în dimineața zilei de astăzi în jurul orei 6:00 în locuința lui Mihail Amerberg.
Vom reveni cu detalii.
politia politia1

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img