15 C
Chișinău
Saturday, May 8, 2021

Lucrările de turnare a acoperișului la mansarda arsă, de la Botanica, AU LUAT SFÂRȘIT

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Lucrările de turnare a acoperișului mansardei din sectorul Botanica, distrusă în urma incendiului produs la 1 mai au fost finalizate, anunță Primăria municipiului Chişinău.

Potrivit Primăriei, până în prezent antreprenorul responsabil de reconstrucția mansardei a respectat graficul de lucrări aprobat anterior. Lucrările de montare a acoperișului urmează a fi încheiate până la sfârșitul lunii noiembrie curent, după care vor fi executate celelalte etape ale construcţiei.

mansarda2

MANSARDA

De asemenea, după rectificarea bugetului municipal pentru anul 2014, vor fi alocate surse financiare pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie în apartamente, iar prejudiciile aduse bunurilor din locuinţe vor fi evaluate şi suportate integral de către municipalitate. În paralel, antreprenorul va restabili etajele inferioare, în special locurile de uz comun, care au fost inundate ca urmare a intervenţiei pompierilor.

Incendiul care a distrus 28 de apartamente de la mansarda blocului de locuit din sectorul Botanica, s-a produs din cauza unui scurt circuit.

incendiu

incendiu1

incendiu2
moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img