Liberal-reformatorii cer DEMISIA lui Candu

plr

Partidul Liberal Reformator consideră că ministrul Economiei, Andrian Candu, trebuie să-și dea demisia de onoare. PLR, alături de eroii războiului de pe Nistru, se declară nemulțumiți față de acțiunile oligarhilor care potrivit lor au pus la cale schimbarea legii și vinderea pământului arabil către străini, cedarea Căilor Ferate partenerilor din Federația Rusă. De asemenea, reformatorii sunt revoltați că în parcul central din capitală „Grădina Publică Ștefan cel Mare”, chiar lângă Aleea Clasicilor, se planifică construirea unui hotel VIP.

„Aceste acțiuni reprezintă adevărate atacuri banditești asupra statului, asupra instituțiilor de stat. Jos mâinile de pe bunul public ! Era curios să aflăm cum va promova finul interesul nașului, iar acum înțelegem jocul și trebuie să punem capăt acestor nelegiuiri. PLR solicită demiterea imediată a ministrului Economiei, Andrian Candu. Ne miră lipsa de reacție a premierului, Iurie Leancă față de ceea ce pun la cale cei din cabinetul său. La un moment dat, s-ar putea clătina și scaunul prim-ministrului”, a declarat președintele PLR, Ion Hadârcă.

„Putem înțelege că acum are loc o mare trădare și aceasta nu poate fi continuată. Sângele pe care l-au vărsat veteranii nu merită și nu accept ca pământurile pentru care au luptat în războiul de pe Nistru să fie vândute pe bucăți”, a declarat ministrul Apărării, Valeriu Troenco.

„Copiii mei, educați în spiritual valorilor naționale și dragostei de țară au plecat de 20 de ani peste hotare pentru o viață mai bună. Eu vreau și ei doresc să se întoarcă acasă. Din acest motiv trebuie să votăm Partidul Liberal Reformator, pentru ca acești oameni să curățe terenul pârjolit de oligarhi și politicieni cu interese înguste de clan și de partid”, a declarat generalul Ion Costaș.

You may also like

Comments are closed.

By