Leova: A turnat benzină în rezervor și a luat-o la sănătoasa

Un bărbat şi-a alimentat maşina cu petrol, în sumă de 406 de lei şi, intenţionat, a fugit de pe teritoriul staţiei PECO din oraşul Leova, fără să achite combustibilul. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri.

Automobilul de model „Volkswagen”, de culoare verde, la volanul căruia se afla bărbatul a fost anunţat imediat în orientare, iar în jurul orei 01:30, unul dintre echipajele de patrulare ale plutonului Hânceşti-Cimişlia-Leova, Batalionul 3 al Inspectoratului Naţional de Patrulare, a identificat maşina, precum şi şoferul, după semnalmentele anunţate de paza staţiei de alimentare cu carburanţi.

ciudik

ciudik2
Fiind sigur că staţia PECO nu este supravegheată de camere video, șoferul şi-a scos plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi se deplasa nestingherit, fiind convins că nu va fi găsit. Bărbatul care și-a făcut plinul gratis a fost reţinut în satul Sărata-Răzeşi din raionul Leova. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, originar din localitatea în care a fost depistat.

În timpul audierilor, acesta nu şi-a putut explica fapta, motivând, că a fugit de la faţa locului fără să achite, pentru că nu avea bani la el.

În prezent, poliția investighează toate circumstanţele care l-au făcut pe tânăr să încalce legea. Pentru fapta sa, individul riscă o amendă de până la 3 000 de lei.

You may also like

Comments are closed.

By