Leancă și Filat LUAȚI PESTE PICIOR: Iohannis sau Ponta?

PPRM

Partidul Popular din Republica Moldova consideră că prin campania pe care au dus-o unele partide din Republica Moldova pentru diverși candidați din România, au arătat lipsa de calitate a clasei politice din RM. Potrivit PPRM, ”exemplu cel mai semnificativ l-a dat PLDM care prin domnul Vlad Filat l-a susținut pe Klaus Iohannis și prin domnul Iurie Leancă, premierul actual al Republicii Moldova, l-a susținut pe adversarul domnului Iohannis, Victor Ponta”.

În acest sens, Partidul Popular din Republica Moldova salută schimbarea produsă la alegerile prezidențiale care au avut loc ieri în România și felicită poporul român pentru alegerea făcută.

”Succesul absolut surprinzător al unui candidat creditat de toate lumea cu șanse minime de a învinge în scrutinul de ieri din România, e o dovadă că poporul nu e mereu la mâna celor mari și că poate întoarce oricând calculele pe care aceștia și le fac.

Partidul Popular consideră că alegerea făcută de poporul român reprezintă o schimbare care, alături de cea pe care a adus-o recent și alegerile din Ucraina, constituie un exemplu de urmat și pentru noi, cetățenii Republicii Moldova. E un exemplu că și în politica țării noastre este nevoie de oameni noi, de o echipă nouă, de viziuni clare și de un viitor garantat pentru acest popor”, potrivit unui comunicat al PPRM.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By