Leancă: Mesaj de compasiune în legătură cu moartea pompierilor la Telenești

leanca

Prim-ministrul Iurie Leancă a transmis un mesaj de compasiune în legătură cu decesul celor doi pompieri în timpul unei operațiuni de stingere a unui incendiu devastator la Telenești. Mesajul este adresat familiilor, rudelor, prietenilor, colegilor și tuturor celor care i-au cunoscut.

„În aceste momente de grea încercare pentru familiile celor doi pompieri, care și-au jertfit viața la datorie, exprim compasiune și solidaritate. Regret profund decesul lor, sunt adevărați eroi, care și-au îndeplinit misiunea cu demnitate. Exprim compasiune în numele meu, dar și al întregului Guvern”, se arată în mesajul lui Iurie Leancă.

Doi pompieri, în vârstă de 21 și 24 de ani, au decedat, în această dimineață, în timp ce stingeau un incendiu de proporții la Telenești, iar al treilea pompier, în vârstă de 35 de ani, a fost rănit. Ultimul era șeful echipei de intervenție.

incendiu2

Potrivit Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale, flăcările au izbucnit într-un magazin cu două etaje de pe strada Dacia. Pompierii au fost alertați la ora 03.30. Cinci autospeciale au intervenit pentru a stinge incendiul. Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale incendiului, circumstanțele urmând să fie investigate.

You may also like

Comments are closed.

By