Leancă își face campanie la Cimișlia (FOTO)

leanca

Prim-vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, premierul Iurie Leancă, a prezentat alegătorilor din Hârtop, Batâr şi Selemet din raionul Cimişlia, programul electoral al partidului. Iurie Leancă a vorbit cu cetăţenii despre ceea ce îşi propune echipa PLDM să facă, după alegeri, în toată ţara.

Iurie Leancă a vorbit oamenilor despre Planul 2020 care va mişca Republica Moldova înainte spre un viitor european. „PLDM va realiza acest Plan în patru paşi: înainte spre o educaţie de calitate; noi locuri de muncă la sate şi oraşe; un stat de drept fără corupţie şi o Moldovă integră, membră a Uniunii Europene”, a precizat Iurie Leancă.

Prim-vicepreşedintele PLDM a discutat şi despre problemele din comunităţile vizitate, împreună cu oamenii identificând anumite soluţii de rezolvare a lor.

După vizita în raionul Cimişlia, Iurie Leancă a declarat că are un sentiment de împlinire.

„Am revenit acasă cu acel sentiment de satisfacţie, pe care ţi-l lasă de fiecare dată întâlnirea cu oamenii buni ai acestei ţări. Sunt încrezător că împreună vom izbândi să asigurăm un viitor european Republicii Moldova”, a punctat Iurie Leancă.

hartop9noi14a3

leanca2

leanca3

leanca5

selemet9noi14a2

selemet9noi14a3

selemet9noi14a4

selemet9noi14a5

selemet9noi14a6

selemet9noi14a7

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By