A intrat cu TOPORUL într-o bancă din Leova să se RĂFUIASCĂ cu un angajat. Ce a urmat

topor

poză simbol

Un bărbat de 38 de ani, cherchelit de-a binelea, a intrat cu toporul în mână în sediul unei bănci din orășelul Leova pentru a regla niște conturi cu un angajat al instituției. Incidentul a avut loc acum două zile, în jurul orei 8:30. Mai întâi, suspectul s-a dat în spectacol în holul băncii, amenințînd cu moartea cetățenii care vor intenționa să se apropie de el.

Între timp, un angajat al băncii a reușit să sune la poliție. La somațiile inspectorilor de a se calma, bărbatul nu a reacționat în niciun fel. Ba chiar a opus rezistență și a amenințat polițiștii cu toporul.

În cele din urmă, scandalagiul a fost încătușat și reținut. La moment, acesta se află în izolatorul de detenție provizorie al Inspectoratului de poliție Leova.

Ulterior, s-a stabilit că incidentul s-a produs din cauza unei dispute care exista de mai mult timp între funcționarul bancar și suspect. Cei doi s-au certat din cauza concubinei agresorului. Cu toporul în mână acesta a decis să se răfuiască cu funcționarul.

Dacă va fi găsit vinovat agresorul riscă să fie atras la răspundere penală pentru huliganism, adică “acțiuni intenționate care încalcă grosolan ordinea publică, însoțite de aplicarea violenței asupra persoanelor sau de amenințarea cu aplicarea unei asemenea violențe”. Această infracțiune se pedepsește cu închisoare de pînă la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By