INCREDIBIL! // CHIRTOACĂ a bătut o femeie ? (VIDEO)

chirtoacă
foto: Realitatea.md

Scandalurile se ţin lanţ de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Acesta este acuzat de o funcţionară că a sărit la ea la bătaie. Femeia, cu numele Dina Patraşcu, spune că edilul ar fi înjurat-o şi agresat-o.

„Am fost concediată ilegal prin dispoziţia primarului din funcţia de şef al întreprinderii municipale de gestionare a fondului locativ nr. 3, la data de 23. Azi am venit la Consiliului Municipal ca să rezolv problema. În pauză am venit la domnul primar în cabinet şi am cerut să-mi semneze contract de muncă. Acolo erau câteva persoane care vorbeau în engleză. El a sunat la Resurse Umane şi a dat indicaţia să se pregătească contractul. Am venit la Resurse Umane şi aici se gândeau dacă să facă sau nu”, povesteşte femeia.

Aceasta spune că a revenit în biroul edilului, însă secretara acestuia stătea cu spatele la uşa şi nu o lăsa să intre. „Primarul a ieşit la uşă, m-a apucat de piept, m-a lovit la mână şi mi-a zis „mergi de aici Dumnezeul mă-tii”. Eu am strigat că primarul sare la bătaie, şi atunci consiliera sa Natalia Lipca a ieşit, l-a oprit, a tras uşa şi a încuiat-o”, povesteşte Patraşcu.

La rândul său, Chirtoacă a declarat: „Doamna nu mai lucrează şi nici nu va lucra la Primărie. Eu eram la o întâlnire cu reprezentanţii OSCE, ea a dat buzna în birou, a început să strige să-i dau contract. Am sunat la Resurse Umane, cel puţin ca doamna să părăsească biroul, dar peste două minute a revenit. Ceea ce am făcut, am tras uşa şi am încuiat-o, în rest nu a fost nimic”.

Totodată, persoana din anticamera primarului general şi-a arătat în faţa camerelor mânile şi pieptul zgârâiat, menţionând că Dina Patraşcu ar fi sărit la ea la bătaie, pentru că nu o lăsat să între în biroul primarului general şi că Dorin Chirtoacă nici nu a atins-o pe  Patraşcu.

Totodată, în cadrul şedinţei CMC, Dorin Chirtoacă a spus: „Doamna Patrașcu a intrat în cabinetul în care discutam cu misiunea OSCE și îmi spune că, dacă nu-i pun pe masă contractul de angajare, nu iese. Femeia începe să se pună pe jos, se debracă, cum era s-o bat de fața misiunii OSCE?”.

You may also like

Comments are closed.

By