A fost prins UN HOȚ ÎN SERIE (VIDEO)

FURT

Un tînăr de 21 de ani, domiciliat în satul Căinarii Vechi, raionul Soroca, a fost reținut de poliție, fiind suspectat de un șir de furturi săvîrșite în raza municipiului Bălți. Astfel, bărbatul este bănuit că ar fi atacat mai multe persoane în stradă și le-ar fi sustras mai multe bunuri, cum ar fi genți în care se aflau bani, telefoane mobile și altele.

În acest caz, angajații Inspectoratului de poliție Bălți au documentat șase fărădelegi care au fost comise timp de două săptămîni, printre care și dobîndirea ilegală a substanțelor narcotice (marijuana). În total, valoarea pagubei adusă victimelor se ridică la suma de circa 18 000 de lei.

Audiat de forțele de ordine, suspectul și-a recunoscut pe deplin vina. Acesta a spus că bunurile furate le vindea trecătorilor, iar banii îi cheltuia pe haine și mîncare. De asemenea, tânărul spune că din banii furați din geanta unei femei i-a procurat haine și fratelui său.

Potrivit poliției, tînărul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind condamnat pentru furturi și jafuri.

În acest caz, au fost inițiate trei cauze penale în baza articolelor 186 (furt), 187 (jaf) și 217 (circuit ilegal de droguri) Cod penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 8 pînă la 10 ani.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, precum și complicitatea bărbatului la săvîrșirea unor infracțiuni analogice, comise pe teritoriul altor raioane ale țării, potrivit Inspectoratului General al Poliției.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By