A fost inaugurat complexul sportiv „Futsal Arena FMF” Vezi cum arată (FOTO)

FUTSAL 3

Edificiul sportiv din Ciorescu, construit la standardele FIFA și UEFA, a fost inaugurat astăzi. Construcţia are o sală polivalentă pentru futsal, unde pot fi organizate și competiții de baschet, trântă, box, volei și alte tipuri de sport. Acesta poate găzdui 1400 de suporteri și are toate condițiile, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități. Pe lângă competiții, aici vor fi efectuate antrenamente pe parcursul întregului an.

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, a declarat că de acum înainte, în noul edificiu, sportivii vor avea posibilitatea să se antreneze în condiţii de cel mai înalt nivel. „Este unicul complex sportiv din Moldova, dotat cu un cabinet medical și echipament pentru efectuarea testelor antidoping. Aici vor fi desfășurate nu doar competiții naționale, ci și turnee internaționale la futsal, baschet, volei și alte competiții sportive”.

Sediul întrunește toate cerințele FIFA și UEFA pentru organizarea competițiilor internaționale, care au susţinut edificarea proiectului. UEFA a alocat pentru construcția acestui complex patru milioane de euro, ceea ce constituie 70 la sută din costul total.
FUTSAL 4

FUTSAL 3

FUTSAL 2

You may also like

Comments are closed.

By