FLASH // OFICIAL: Rusia NU VA ELIMINA embargoul impus Republicii Moldova!

vama rusia

Nu există motive pentru eliminarea restricțiilor la livrarea vinurilor , conservelor de legume și alimentelor pentru copii din Republica Moldova, pentru că Chișinăul încă nu a furnizat materialele suplimentare solicitate de Federația Rusă, a declarat pentru RIA Novosti serviciul de presă al Rospotrebnadzor.

Potrivit RIA, oficialii de la Rospotrebnadzor amintesc că, în noiembrie 2013, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova a transmis mai multe demersuri în care solicita eliminarea interdicției privind exportul de băuturi alcoolice în Rusia, pentru un anumit număr de producători moldoveni. Cu toate acestea, Rospotrebnadzor nu a primit informații cu privire la măsurile concrete luate de către partea moldovenească prin care ar fi asigurat o producție calitativă de vin.

Drept răspuns, în 2013, Rospotrebnadzor au trimis un șir de recomandări Ministerul Agriculturii din Republica Moldova, dar până în prezent partea moldovenească nu a luat măsuri corespunzătoare, se mai arată în știrea emisă de Ria NOVOSTI

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By