FLASH // Ministrul Bodișteanu și sportivii lui AU ADERAT la Partidul Democrat

bodistean

Ministrul Tineretului și Sportului, Octavian Bodișteanu a anunțat, astăzi, că împreună cu un grup de sportivi aderă la Partidul Democrat. Amintim că acum câteva zile, Bodișteanu a părăsit Partidul Liberal Reformator pe motiv că nu vrea să participe la jocuri politice murdare care au loc în această campanie electorală.

”Pe parcursul ultimilor 3 ani s-a lucrat asupra unor proiecte care trebuie finalizate cu ajutorul unui partener de încredere. Partenerul nostru de încredere este Partidul Democrat. Vreau să mă mândresc că pe tot parcursul mandatului am fost mereu înțeles de colegii care fac parte din echipa PD. Consider că în această echipă sunt persoane de vază, oameni de cuvânt și vreau să fac parte din această echipă. Declar că intru în echipa PD fiind susținut de un grup de sportivi”, a spus Bodișteanu..

”Am venit să susținem pasul important pentru domnul ministru. Este unul dintre miniștrii care înțelege problemele sportivilor, a fost receptiv mereu. Sperăm că va fi un aport bun pentru Partidul Democrat”, a adăugat Veaceslav Bulai, vicepreședintele Federației de Rugby.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By