FLASH // IGP oferă detalii despre perchezițiile din această dimineață într-o conferință de presă

Inspectoratul General al Poliţiei al MAI

[dropcap1][/dropcap1]IGP oferă detalii despre perchezițiile din această dimineață într-o conferință de presă care va avea loc la ora 11.
Moldova 24 amintește că potrivit unor informații la ora actuală se efectuează mai multe percheziții în raza municipiului Chișinău, la care ar participa și reprezentanții Procuraturii Generale.

Reporterul Moldova24 a solicitat informații despre perchezițiile în locuința lui Mihail Amerberg și dacă acestea au legătură cu restul perchezițiilor petrecute în această dimineață în oraș, serviciul de presă al PG a făcut trimitere la conferința de presă organizată de IGP.

Iată însă anunțul făcut de IGP:
[quote2] 26 noiembrie, cu începere de la ora 11:00 la o conferinţă de presă, desfășurată în incinta Inspectoratului General al Poliției (str. Tiraspol 11/1), cu genericul „Contrabandă cu hașiș în proporții deosebit de mari, depistate de polițiști”.

Conferinţă va fi susținută de Vladimir Cioban, șef Direcție antidrog al Inspectoratului Național de Investigații și Viniţchi Pavel, procuror în Procuratura municipiului Chişinău.[/quote2]

Din acesta nu este clar dacă cazurile au vreo legătură între ele.

Moldova24 vă va ține la curent cu desfășurarea evenimentelor.

You may also like

Comments are closed.

By