FLASH // DECIZIA Curții de Apel va fi anunțată la 16.30 USATÎI: VOM ORGANIZA PROTESTE! SOARTA PATRIA se va decide la CSJ

usatii

[dropcap1][/dropcap1] Usatâi nu va pleca pur și simplu! Indiferent de ce se va întâmpla, a declarat liderul Patria întrebat de jurnaliști dacă va organiza sau nu proteste, în cazul în care decizia Curții de Apel nu va fi în favoarea PATRIA.

Liderul Patria a menționat însă că nu va permite ca oamenii să aibă de suferit în timpul protestelor: „Eu nu mă tem pentru siguranța mea, principala mea preocupare este siguranța oamenilor noștri. Nu voi permite ca cineva să aibă de suferit. Dacă vom organiza proteste acestea vor fi pașnice. Trebuie să analizăm bine ”

Potrivit lui Usatîi, se cunoaște deja care va fi decizia Curții de Apel care urmează să fie pronunțată la ora 16.30 – instanța va exclude PATRIA din cursa electorală, dar, spune el, totul se va decide totuși la Curtea Supremă de Justiție: „Este unica noastră speranță!”

 

În același context, astăzi, 27 noiembrie, membrii PSRM au lansat un apel către toate organizațiile internaționale prin care cer să se ia atitudine promtă în cazul PATRIA, considerat de ei un abuz evident. Totodată și liderul PL Mihai Ghimpu s-a arătat împotriva acțiunilor guvernării: Cerem organelor de drept să aplice cu STRICTEŢE legea! Să nu ne trezim cu decizii ale CEDO, după care va trebui să organizăm anticipate!

 

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By