Filat îşi deschide televiziune! Aceasta va fi gestionată de administratorul Caravita (Doc)

tv
Un nou post de televiziune va apărea pe piața media din Republica Moldova. Compania „Canal X” S.R.L. a obținut astăzi licență de emisie pentru postul de televiziune „Vocea Basarabiei TV”. Decizia a fost votată unanim de membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA).

Potrivit directorului „Vocea Basarabiei”, Veaceslav Ţîbuleac, emisiunile vor fi realizate în două studiouri. Majoritatea angajaţilor sunt proaspăt absolvenţi, iar producătorii şi editorii au peste 25 de ani de experienţă.

Totodată, emisiunile realizate la postul de radio „Vocea Basarabiei” vor alcătui 30% din emisia noului post TV. Grila va fi completată cu buletine de ştiri, emisiuni din diasporă, un matinal şi emisiuni pentru copii. Noua televiziune se va axa pe vectorul european, va prezenta documentare cu referire la ţările din UE, precum şi emisiuni despre rezultatele proiectelor europene implementate în Moldova, transmite IPN.

Cel mai probabil, emisia va începe de la 1 decembrie anul curent. Deocamdată, urmează să fie începute negocierile cu distribuitorii pentru includerea postului  „Vocea Basarabiei TV” în ofertele de distribuire a canalelor TV.

Realitatea.md aminteşte că licenţa  postului „Vocea Basarabiei” a fost preluată recent de compania „Canal X” SRL, care aparţine 100% lui Cijov Igor. Acelaşi Cijov Igor este administratorul firmei „Caravita Co” SRL, care aparţine nepotului lui Vlad Filat, Vladimir Rusu. VEZI AICI DOCUMENTELE CARE CONFIRMĂ.

Acţionarul „Vocea Basarabiei”, deputatul PLR Valeriu Saharneanu, a declarat că cel care a preluat, de fapt, postul de radio este liderul PLDM, Vlad Filat. Potrivit lui Saharneanu, tranzacţia a fost posibilă cu ajutorul directorului „Vocea Basarabiei”, Veaceslav Ţîbuleac. În schimb, acesta ar fi primit  drept recompensă o casă cu mai multe nivele în Chişinău.

Sursa REALITATEA

You may also like

Comments are closed.

By