Doi moldoveni din Todirești AU DAT DE BELEA! Au intrat doar să mănânce într-o cafenea, dar acum riscă până la 4 ani de închisoare

furt

poză simbol

Inspectorii de patrulare din Anenii Noi au reținut doi bărbați care au comis un furt în urmă cu câteva zile.

Aceștia au intrat într-un local din satul Todirești, ca să mănînce și au sustras o geantă, uitată la o altă masă, în care se aflau bani și acte.

După ce bărbatul care și-a pierdut bunurile s-a întors în local, anunțând administrația că nu-și mai găsește geanta uitată, a fost alertată poliția. În baza imaginilor de la camerele de supraveghere din local și a camerelor video de pe traseu, mașina în care se aflau bărbații bănuiți de furt a fost dată în orientare.

La 4 noiembrie curent, în apropierea localității Todirești, raionul Anenii Noi, inspectorii de patrulare au observat pe traseu un automobil de model “Opel Vectra”, cu semnalmente asemănătoare celui în care se aflau cei doi bărbați implicați în sustragere. În mașina bănuită se afla șoferul și amicul său care l-a însoțit în ziua comiterii infracțiunii. Ambii bărbați au fost conduși la Inspectoratul de Poliție din Anenii Noi pentru audieri.

Aceștia și-au recunoscut vina în totalitate, iar pe numele lor urmează a fi deschisă o cauză penală în baza articolului 186, alin. 2 Cod penal al RM pentru „Furt”. Făptașii riscă o amendă în mărime de până la 20 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By