DEZVĂLUIRILE LUI VORONIN: Nu este posibilă o înțelegere cu Plahotniuc! Toate discuțiile au fost cu PLDM!

voroninPotrivit liderului PCRM, Vladimir Voronin, o coaliție postelectorală dintre PCRM și PD nu este posibilă. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Fabrika de la PublikaTV. În cadrul aceleiași emisiuni, liderul PCRM a făcut mai multe dezvăluri despre negocierile purtate cu liderul PLDM, Vlad Filat, care practic aceptase să facă o coaliție cu PCRM.

[quote2]„Nu e posibilă nicio întelegere între Voronin și Plahotniuc, categoric nu. Niciodată nu a fost posibil. Am vrut, când eram președinte, să fac coaliție de stânga și nu s-a primit. Nici acum nu se va primi. Au fost discuții cand nu era posibil de ales președintele și toate discuțiile au fost cu liberal-democrații. Filat a zis că era de acord să căutam o candidatură, a venit Filat și s-a întins cu picioarele pe jumătate de cabinet și a spus: de ce nu?” [/quote2]

Amintim că astăzi, 25 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, liderul socialiștilor Igor Dodon a declarat că una dintre metodele prin care actuala vrea să rămână la putere este crearea după alegeri a unei coaliții largi la care, pe lângă PLDM și PD, va adera și PCRM.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By